lauantai 11. lokakuuta 2014

Täydellinen mies?


Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä 5 vuotta. Hän on ensimmäinen rakkauteni, ja  nykyinen aviopuolisoni. Menimme kihlohin tammikuussa 2013, jonka jälkeen  pohdin kovasti sitä voiko ensimmäinen poikaystävä todellakin olla se oikea!!? Vaikka olin kovasti odottanut kihlausta niin sen jälkeen minua myös pelotti suuri päätös naimisiinmenosta. Näin jälkeenpäin ajateltuna minusta oli hyvä että silloin pohdin ja kyseenalaistin asioita. Uskon että ison päätöksen edessä jokaisen on hyvä pysähtyä ja kuunnella omia tuntemuksiaan. Siihen tulokseen olen itse tullut että täydellistä parisuhdetta tai kumppania ei ole olemassakaan, vaan SE LUODAAN IHAN ITSE. Suhteen eteen pitää tehdä töitä! Jos suhteen peruspalikat ( luottamus, kunnioitus ja kaiken kantava rakkaus)on kohdillaan työn tekee mielellään

Olemme muutaman ystäväni kanssa puhuneet tästä aiheesta. Koska minulla ei ole kokemusta muista suhteista, on minusta hyvä kuulla muiden ajatuksia hyvästä parisuhteesta ja eri miesten eroavaisuuksista yms. Hyvä mies pitää aina naistaan numerona yksi elämässään. Tämä ei tarkoita sitä että oltaisiin kokoajan liimattuja toisiinsa, mutta joka asian kohdalla ajatellaan suhteen parasta. On tärkeätä että molemmilla on myös omat ysävät. Välillä parasta suhteelle voi olla että molemmat tekee erillään omia asioita, ja välillä taas on hyvä viettää aikaa vain kahdestaa. On myös iso etu jos on yhteisiä kavereri pariskuntia, jonka kanssa voi viettää aikaa. Hyvän suhteen edellytys on ehdottomasti luottamus. Pieni mustasukkaisuus kuuluu toki asiaan, mutta kun toinen alkaa kontrolloida toista ja määrää kenen kanssa saa viettää aikaa ja kenen kanssa ei niin silloin ollaan menty liian pitkälle.

Millon tietää sitten että on löytänyt sen oikean? Minun anoppini sanoi häissämme että "silloin tietää että on löytänyt sen oikean, kuin pitää itsestään toisen seurassa" minusta tämä oli tosi hyvin sanottu!


Tällaisia lauantai mietteitä tänään :)


Rakkaudella Alina







  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti