torstai 13. marraskuuta 2014

Ihanat tuoksut

On mielenkiintoista huomata, miten tuoksuilla on niin suuri vaikutus mielialaan ja hyvinvointiin, vaikka ihmisellä onkin suhteellisen huono hajuaisti esimerkiksi moneen eläimeen verrattuna.
Raikas ilma sateen jälkeen, vasta leivotut pullat,  kardemumman ja kahvipurun tuoksu... joitakin esimerkkejä sellaisista tuoksuista jotka saavat minut hyvälle tuulelle.
Lempi tuoksuni on  mieheni ihon tuoksu, hänen ominaistuoksunsa jota ei oikein  voi sanoin kuvailla. Voisin "impata" hänen ihoa tunti tolkulla! Tuoksu luo minussa turvallisuutta ja nautintoa. Se saa minit myös seksuaalisesti kiihottumaan.
On tuksuja jotka herättävät meissä muistoja. Minulle tulee aina kellarin tuoksusta mieleen lapsuus mummin ja ukin luona. Heillä oli kellari josta me aina haettiin esim. mehua tai  perunaa
Eri ihmisten kotona tuoksuu myös erillaiselta. Joidenkin luona tuoksu on todella voimakas ja toisilla taas miedompi. Usein tuoksun huomaa varsinkin yövaatteista jos on ollut jonkun luona yötä. Olisi mielenkiintoista tietää millainen tuoksu meidän kotona on, sitä ei mitenkään itse pysty huomaamaan.

Rakkaudella Alina







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti